Tågresa (tillbaka) till villa juli

public.jpeg

Strax efter 14 igår rullade vi in på stationen i Marseille. Lite småtrötta och ”tufsiga”(utan överdrift;) efter 30 timmar på tåg, kändes det som rena lyckoruset med frisk, fransk luft. Livet återvänder liksom!

Ha! Kl 21, på onsdag kväll, klev vi ju på nattåget i Hamburg och hade sedan 9 timmar framför oss. Alla sovkupér var var redan paxade när vi bokade så det blev liggvagn. ”6 laxar i en laxask” har aldrig känts så relevant, om man säger så….

Kristin och jag klättrade högst upp i en 3-våningssäng och jag tror att värmen, och total syrebrist, gjorde att jag ändå sov rätt hyfsat.

Kl 5.30 blev vi väckta med varsin lite bricka med kaffe, 2 frallor, smör och marmelad. Oväntad lyx i stunden kände jag allt. Genomsvettig och allmänt ofräsch i samma kläder som när vi startade resan….

public.jpeg

Vi hade ett par timmar på oss innan vår sista sträcka till Cannes, så vi passade på att ta en Chèvre-sallad på ett litet torg. SÅ härligt att röra på sig lite efter många timmars stillasittande.

public.jpeg

En vacker karusell mitt i allt, jamen det finns det väl i varje liten fransk by tänker jag. Landet där allt är så himlans pittoreskt och vackert.

public.jpeg

Att få börja hösten såhär. Med sköna, kreativa girls med hjärtat på rätta stället. Vilket privilegium. Jag är på riktigt så tacksam för alla fina människor som jag haft äran att stöta på via sociala medier. Detta älskade och hatade forum.

Sanningen är att många av dem jag fått kontakt med via Instagram är människor jag hoppas att jag får äran att ha kvar i mitt liv för alltid. Kvinnor (rättså uteslutande hittills) som peppar, bjussar på sina erfarenheter och som vågar drömma stort! SÅ coolt att uppleva.

public.jpeg

Som vår egen tapetdesigner Hanna Wendelbo. Skönaste skåningen ever! Här med morgonens frukostkaffe i högsta hugg.

public.jpeg

Väl framme hos Lisa och Nicklas på Villa Juli blev vi bjudna på Moule Frites och hemmagjord Aioli, tillagat av husets egen kock. (läs Nicklas;) Lisa hade ”svängt ihop” (jo jag tackar ja) citronglass i världsklass! Allt var verkligen himmelskt gott efter en dusch och rena kläder!

public.jpeg

Att sedan få börja denna dag med (fotomodeller som Anna och Jasmina) frukost på Villa Julis terass. Nyp mig i armen…..