Tack villa juli och alla mina underbara vänner!

public.jpeg

Vilka makalösa dagar vi har haft nere vid rivieran! Jag nyper mig i armen över allt vackert vi sett och upplevt.

Här är ett par bilder från Cassis, dit maken och jag åkte när hela tjej-gänget sagt hej då på Villa Juli. Några åkte direkt hem och några av oss passade på att stanna kvar och njuta lite till.

public.jpeg

Mackan och jag drog som sagt mot Marseille för ett par nätter i närheten av den lilla pittoreska fiskebyn Cassis. Senare vidare mot Comosjön, och sist Toscana. Men det får bli ett annat (flera;) inlägg.

public.jpeg

Nu blir konsentrationen kring Villa Juli och detta härliga par, Niclas och Lisa! Det är nämligen tack vare dem som denna resa alls blev av.

Jag fick ett mejl från Lisa i början på året. I Januari, när det var som mest grått och trist hemma kom hennes fina rader; ”Hej Marlene! Mitt namn är Lisa och jag driver och äger Villa Juli Guesthouse i Frankrike……. Min tanke och dröm vore att du själv, eller om du vill, tillsammans med ett härligt gäng, kommer ner till oss och har några inspirationsdagar……”

Vem kan motstå en sådan fin inbjudan! Sagt och gjort.

public.jpeg

Det blev det här härliga gänget av powergirls som åkte ner till Villa Juli! Sicka brudar alltså!

TACK Johanna Hulander Hanna Wendelbo Malin Mighetto Malin Lindner Jasmina Bylund Anna Kubel Kristin Lagerqvist och Anna Sylvan.

Jag är så oerhört glad för var och en av er!

public.jpeg

För det blev verkligen en superlyckad och perfekt resa på alla sätt! Strålande sol från klarblå himmel, lagom varmt för att få möjligheten att använda sommarklänningarna lite till, god mat och en massa härliga bilder!

public.jpeg

Man måste ju älska att få resa med likasinnade. Där kameran är en självklarhet och man slipper ha suckande människor omkring sig som står och väntar;) Ha! Lycka!

public.jpeg

På Villa Juli finns det ju dessutom så mycket vackert och fint att plåta! Lisas underbara dukningar…..

public.jpeg

….vackra soluppgångar……

public.jpeg

Men det blev så mycket mer än ett gäng kameror med fina bilder.

Inte minst några långa härliga middagar på Villa Julis underbara terass, med milslång utsikt över olivlundar och vackra hus. Där formades de riktiga samtalen. Dem som så naturligt rörde sig mellan tårar, skratt och ärliga tankar.

Samtal som jag kommer plocka fram och återuppleva under kommande höstrusk, men som jag även vet kommer fortsätta kring våra egna bord här hemma. För vi hann ju inte prata färdigt. Såklart. Det finns ju så mycket viktigt och härligt att dela.

public.jpeg

Med alla dessa mina härliga, kreativa, inspirerande och coola vänner!

Som Malin & Anna som driver Mrs Mighetto. Som jag gillar så oerhört mycket! Känns som ett systraskap för livet med er. Jag älskar att smittas av livsglädjen och passion för det ni gör! Er bjussighet och vilja att låta det ni skapat ge något vidare till andra. Unikt.

public.jpeg
public.jpeg

Och finaste Kristin som blev min rumskamrat.

Denna superwoman! Som sprider så mycket härlig energi och inspiration. Klok, driven och med ett ärligt engagemang för en mjukare värld. En tjej som jag är så glad att hon ”bjöd in mig i sitt liv” via arbetet med Mirandas och hennes FGL Store, och som jag ser fram emot att hänga med mer framöver. Det där fina med mersmak, ju mer man lär känna en person….

public.jpeg

Johanna, som jag bara träffat ett par gånger före resan, som är så väldigt lätt att tycka om direkt, och som dessutom visar sig vara ett skönt ankare i gruppen. Hon stressar inte upp sig, utan tar det mesta med ro. En tjej som också ger mersmak. Som man vara vill känna mer. Så mycket att lära av alla hennes dolda kunskaper. En skatt att gräva ur….

Så Malin, th, denna helt fantastiska, älskvärda kvinna som jag träffade första fången för 1 år sedan. Som kommit att bli en vän, med så mycket omsorg, kärlek och full av bra råd och idéer. Hon som lyssnar till sitt eget hjärta och sprider lugnet vidare. Hon som är sann mot sig själv och andra. Så glad att vi ju faktiskt har närmast till varandra;)

Jag hade väl dessutom på känn, redan före vår låååånga tågresa, att dessa två skulle finna varandra.

public.jpeg

Åsså våra älskade Hollywoodfruar. Snyggingarna! Eller ”tonåringarna” som ngn utbrast när de inte vaknade kl 05 som oss andra tanter. Haha!

Bästa Anna & Jasmina, som jag hade den stora lyckan att göra en första tågresa med ned till Halland i somras. Som jag gillar er!

Anna, ett riktigt lyckopiller, som nog redan förlängt mitt liv avsevärt, tack vare alla hysteriska skratt i hennes närhet. Hon är sannerligen en perfekt kombo av proffsighet och värme. Man vill ju bara flytta in hennes galet snygga bilder från,huset utanför Norrtälje. Ser fram emot att få hänga med dig ännu mer här hemma, över den där äppelpajen!

Jasmina är tjejen man gärna skulle ringa för att prata av sig och få råd. Så mjuk och underbar! En tjej som inte tar så mycket plats till en början, men som man gärna vill vara nära. Också hon ett proffs när det kommer till inredning och kamera. Love you both!

Ser förresten SÅ mycket fram emot pressfrukosten med er imorgon!

public.jpeg

Sist, men inte minst, goaste Hanna! Klok som en bok och alltid med en rapp kommentar i rockärmen. Jag gillar Hanna av många anledningar, men inte minst för att hon är så rak, krass och lätt att umgås med. Inga konstigheter liksom. Och hennes bubblande skratt som smittar av sig! Hon håller inte inne på all sin kunskap, utan tipsar och hjälper gärna med allt från blomsterodling, företagande och sociala medier. Plus allt anat hon kan.

public.jpeg

Jag inser just att denna resa kräver flera inlägg. inte minst från vår utflykt till vintagemarknaden i Antibes. Dessutom har många av er uttryckt en önskan att få veta mer, och få göra en liknande resa till Villa Juli framöver. Stay tuned. Det bubblar av idéer i flera av våra grytor, så håll ögonen öppna i våra olika kanaler!

Nu skall jag dricka 11-kaffe med mamma, i mitt egna lilla kaffehus. Får se om mitt Fikonträd och min vinranka överlevt. Men det lär svärfar ha sett till.

Home sweet Home!