Fru vintage är tillbaka på varbergs stadshotell

public.jpeg

I samarbete med Varbergs Stadshotell har jag fått svassa runt i dessa historiska trappor igen. Det finns så mycket vackert i denna gamla byggnad, men dessa magnifika originaltrappor är helt klart min favorit. Här skulle jag kunna uppehålla mig hela vår vistelse. Sitta i den blå sammetssoffan och koka ihop historier om vilka som sprungit upp och ned här de senaste 100 åren….. Dock gissar jag att vi sov vi skönare i de lyxiga sängarna;)

Det är något med historiens vingslag i byggnader som dessa. Mina tankar far iväg och jag fantiserar om hur det kan ha varit där och då. I mitt förra blogginlägg från Varbergs Stadshotell kan du läsa mer om detta.

public.jpeg
public.jpeg

Har du följt mig ett tag så vet du att jag, förutom spännande historia, har en extra kärlek till sammetsmöbler med fransar. Varbergs Stadshotell är helt klart himmelriket för en sammets-älskare som mig.

public.jpeg

Det som fångar min uppmärksamhet denna gång är inte bara den härliga inredningen och goda frukosten, utan det som Varbergs Stadshotell gör ”bakom kulisserna”.

”Det känns viktigt att kunna bidra till något mer än bara sköna upplevelser hos oss. Vi vill vara ansvarsfulla aktörer både lokalt och globalt och därför har vi valt att stödja nedan organisationer på ett eller annat sätt”

Bland annat har man mottagit en fin utmärkelse av den ideella organisationen VARBERG FÖR LIV, som stöttar cancerdrabbade barn och deras familjer;

"För att de sedan starten varit med och stöttat oss löpande under åren. Genom överraskningar och event har de också låtit oss få hålla till på deras underbara hotell".

Här kan du läsa mer om de organisationer som Varbergs Stadshotell valt att stödja. Åh vad jag gillar när man väljer att göra något bra för ngn annan mitt i allt det fantastiska man själv skapat och lever i. Oavsett om man är ett hotell, företag eller en enskild människa.

Tillsammans hjälps vi åt att göra denna värld lite mjukare!

public.jpeg

Tack Varbergs Stadshotell för ett mysigt dygn hos er! Vid det här laget vet ni att jag gärna kommer tillbaka.

Alla bilder är tagna av min son Noah Agemo. Han reser mkt i sitt jobb som fotograf och är van att bo på hotell världen över. Han hälsar särskilt och tackar för sko-puts-lådan som finns på rummen! Höjden av service för en som är noga med att ta hand om sina skor;) ”Ovanligt och sjukt bra!”