Djungelrummet

public.jpeg

Första (och hittills enda;) gången jag träffade Filippa var på hennes mysiga lilla café ”Krukor och kaffe”. Jag hade hittat dit via Instagram och blev helt betagen vid första besöket. Inte minst av den geniala idén att kombinera gott kaffe med fina små krukväxter.

Dessutom serverat av en varm och innerlig tjej som Fillipa. Jag gillade både henne och hennes lilla oas.

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Jag köpte med mig några växter hem och konstigt nog har jag lyckats hålla det lilla Kastanjeträdet vid liv. På bilden nedan, th i bild, ser du hur stor växten blivit idag, helt utan ngn större omsorg…..;)

public.jpeg
public.jpeg

Idag fick jag en leverans av nya fina grönaväxter, direkt till dörren. Filippa har nämligen dragit igång en ny business vid namn DJUNGELRUMMET.

public.jpeg

SÅ bra idé att leverera förstklassiga gröna växter direkt till dörren.

public.jpeg

Jag ÄLSKAR när människor förverkligar en dröm och gör slag i saken! Inte minst när man arbetat igenom konceptet och gjort det lilla extra i detaljer. Som kortet som ligger i lådan som växterna kommer i, med orden ”grönt är det nya svarta”.

public.jpeg

De gröna växterna var dessutom väldigt fint inslagna, men det hann jag tyvärr inte plåta. Jag slet upp paketet utan att tänka. Var ju tvungen att se hur växterna klarat resan i en låda.

De mådde perfekt. Skönt!

Det visade sig att jag blev Filippas första kund på DJUNGELRUMMET. Fattas bara annat när jag typ kastade mig på webb-butiken, så fort jag fick veta att hon var igång. Jag ville ju så gärna vara med och stötta en ny affärsidé. Det bästa jag vet! Jag har ju själv dragit igång en egen verksamhet och vet hur mkt det betyder, när omgivningen visar intresse…

Med detta sagt;

LYCKA TILL Filippa! Jag hoppas att du får leverera många gröna växter runt om i landet framöver! Och att jag lyckas hålla mina vid liv:)