Fru Vintage hos FGL Store!

Detta inlägg innehåller reklam. 

IMG_6541.JPG

Vilket höstrusk! Vinden viner och regnet smattrar mot rutan. Rätt mysigt ändå.... 

Dagar som dessa är riktigt härliga i kaffehuset, men det gäller att elda i kaminen. Älskar att sitta där med datorn och jobba. Ljust och öppet liksom.

IMG_6540.JPG

Och så älskar jag min nya vintagekudde, med fåglar på, från A La Carte Antikt. Visst passar den bra där i rottingfåtöljen, mitt arv från sommarstugan på södra Näs.

De är verkligen ett härligt barndomsminne. I dem satt vi och myste, framför brasan kuriga sommarkvällar i Varberg. Nu har vi dem framför kaminen i kaffehuset, där de passar perfekt!

IMG_6482.JPG

Fastligt vad tiden går ändå. Nyss var det tropisk sommar i Juli och nu är vi snart inne i Oktober....

Det är en rolig månad i mitt schema! En massa härliga saker som händer faktiskt. Bla skall Noah och jag göra vår resa med Läkarmissionen, till Etiopien! SOM jag ser fram emot det. Det skall verkligen bli så spännande! 

Men först skall jag hänga endel med de sköna bönorna på bilden, Kristin och Miranda. SÅ fantastiska! Älskar deras driv, all inspiration de levererar, men framför allt att de använder sina plattformar på ett så bra sätt! De bjuder på sig själva och snackar inte bara om utmaningar och problem i samhället- de GÖR något! Älskar det!

IMG_6564.PNG
 

Lördagen den 6 Oktober hoppas jag att vi ses i deras FGL Store i Varberg! Då är jag där som gäst med mitt FRU VINTAGE 11-KAFFE.  Kom förbi och ta en kopp med mig vetja! Och köp med lite finkaffe hem! Då är du samtidigt med och förändrar framtiden för utsatta människor, genom att 10 % av vinsten går till olika projekt på Läkarmissionen. Bra va!