FRUKOSTDRÖMMAR

Dessa frukostbilder tog jag i Augusti förra året.

IMG_0759.JPG

 Åh vad jag längtar efter att kunna toppa Chia-frukosten med Björnbär från min egen trädgård! 

IMG_0760.JPG

En annan sak jag längtar efter är....regn. Det är MÅNGA år sedan jag kände av pollen, så det tog ett par dagar för mig att inse att jag inte blivit förkyld igen, utan allergisk. Usch. Nyser och nyser och nyser. Näsan rinner och det river i halsen.

Attans när man längtat så efter sol och häng i trädgården. Och att hänga ut tvätten på tork. 

IMG_0758.JPG

Hörde just på morgon-nyheterna att det är en ovanligt stark pollennivå just nu, så även den som inte brukar vara allergisk känner av de höga halterna. Blir till att svänga förbi Apoteket tror jag minsann.

Annars står packa kaffe på schemat. Och att måla gäst-toan. Tror ändå jag skall göra som maken tyckte, måla klart hela toan med den färg vi har och se hur det blir. Kanske blanda i lite vitt om det fortfarande känns för mörkt. 

Ha en fin tisdag alla fina!