MORSDAG närmar sig.....

(Detta inlägg innehåller reklam för FRU VINTAGE 11-KAFFE)

IMG_3880.jpg

......och det är såklart med blandade känslor, som med alla högtider.

Någon, som min egen förstfödda dotter E, ser fram emot att bli firad för första gången. Som nybliven mamma.

Någon annan kanske blir smärtsamt påmind om den mamma som man inte längre har kontakt med. Eller som kanske inte längre finns i livet. 

Kanske har man förlorat sitt barn. 

 

IMG_0946.JPG

På söndag tycker jag att vi hjälps åt att lyfta alla tjejer och kvinnor. Oavsett.

Mitt första tips är att gå in på Läkarmissionen och köpa en förlossning. För 150 kr kan du vara med och rädda liv. Sorry but not sorry att jag tjatar om detta, men jag tycker att det är ett så oförskämt lätt sätt att vara med och göra skillnad;) Här kan du gå in och läsa mer om hjälpen som faktiskt når fram.

Det andra tipset är att titta på MAMMA-GALAN på söndag. Här och här du läsa mer om dessa två pinglor som skall leda kvällen, och om samarbetet mellan bl.a. Läkarmissionen, Expressen och Kanal 5. 

(Ev kan du följa mig på Stories under dagen idag, och hjälpa mig att hitta rätt outfit för galan. Stat tuned;) 

IMG_3876.jpg

MItt sista tips är såklart att ge bort FRU VINTAGE 11-KAFFE till mammas frukostbricka! Samtidigt som hon får njuta av finkaffe, så är ni med och gör skillnad. 10 % av vinsten för varje sålt paket, går till att stödja Läkarmissionen. Maj månads bidrag går helt klart till att köpa förlossningar! 

Bor du i Stockholms-trakten kan du slinka in på DUNKE DESIGN i NK-passagen, och köpa ditt kaffe. Annars kan du skicka ett DM till mig på Instagram så kan jag möta upp någonstans i storstan, då jag är här hela dagen.... 

Ha en fortsatt fin fredag och trevlig helg! 

IMG_0947.JPG
IMG_0947.JPG
IMG_0947.JPG