DEN ROSA GÄSTTOAN

IMG_0870.JPG

Jamen då kommer det några bilder på lilla gästtoan. Jag har tänkt SÅ länge att jag skulle vilja måla väggarna rosa. Fick för mig att det skulle passa fint med den mintgröna kommoden. Vad tycks? 

IMG_0868.JPG

Själv tycker jag att den turkos tavlan med guldkorset kom mer till sin rätt. Precis som bröllopsbilden på mormor och morfar, Ingrid och Hugo Ander. 

IMG_0871.JPG

Lagom till att vi kom hem från Göteborg så hade våra träd börjat blomma. Så vackert.  Älskar att kunna ta in en liten kvist och njuta innan det blommar över.

IMG_0867.JPG

Den rosa kulören heter förresten Old Rose, vackert namn, och kommer ifrån Alcro. Från serien Pashmina, med helmatta färger. Superfin.

IMG_0875.JPG

Jo jag vet. Jag behöver fylla i med färg lite här och var, efter att jag drog bort tejpen. (Som jag ändå satte dit tillslut;) Plus att vi skall sätta en list mellan trägolvet från köket och det schackrutiga klinkergolvet. Annars är vår lilla toa, med sommarstuge-känsla, så gott som klar.

Jag gillar fortfarande den mintgröna kommoden, som mamma och jag släpade hem ifrån en loppis på Öland för många år sedan. Den var dubbelt så djup innan, så M sågade den på mitten för att den skulle passa i vår lilla toalett. 

Idag skall vi äntligen ta tag i vårt sovrum. Efter att vi byggde ut och renoverade badrummet uppe så behöver även sovrummet fixas till. Bl.a. har maken tänkt lyfta taket, så att det blir lika högt som i allrummet. Kommer bli supersnyggt. Bilder kommer såklart framöver. 

Även idag skiner solen men min förkylning är ännu sämre, så det blir inte mkt till solande. Skönt att allt det fina ligger framför. 

Ha en fin lördag!