Bloggtips- Sofia at Mokkasin

Eftersom jag blir så glad när du tittar in här på min blogg, och inte bara skrollar snabbt på Instagram, så försöker jag själv bli bättre på just det. Att läsa bloggar. Jag tror dessutom att de är på väg ”tillbaka”. Att vi blir fler som tröttnat på endast det snabba och vill ha lite mer. Substans som är svår att få bara genom Instagram. Dessutom är det ju så trist med hur IG blivit med sina Algoritmer. Inlägg som är flera dagar gamla dyker upp bland helt nya....

Så jag tänkte helt enkelt tipsa om de bloggar jag själv läser regelbundet. 

Först ut är en av de bloggar jag kikar in på varje dag, nämligen  Mokkasin En av de bästa om du frågar mig!

IMG_0249.JPG

Jag har följt Sofia länge. På av stånd.

IMG_0255.JPG

Hon var länge ”den där tjejen som tar så proffsiga och magiska bilder i drömska miljöer”.

IMG_0256.JPG
IMG_0254.JPG

Jag har verkligen älskat hennes bilder och blogg. Trots att hon varit en total främling under flera år, så kändes det som att komma hem till en kär vän när man klev in i hennes värld.

Hon blandar proffsigt familje-inlägg med coola jobb-reportage, intressant intervjuer (här kan ni tex läsa ett jättefint inlägg om mig)  och snygga bilder från sitt eget hem.

IMG_0251.JPG

Varvat med goda recept, i veckans matsedel, och vackra, coola, udda miljöer.

IMG_0245.JPG

Jag har älskat varenda bild. Varenda inlägg.

IMG_0244.JPG

Inte minst dem från hennes och familjens fantastiska hem.

IMG_0250.JPG

Så plötsligt en dag hamnar vi bredvid varandra på middag i FGL-store, hos Miranda och Krickelin. Och det visar sig att hon är precis sådär magiskt som jag tänkt. Så jordnära. Varm och fin.

När Sofia gjorde intervjun med mig, på sin blogg, så Märkte vi att vi hade mer gemensamt än vad vi hann pratat om under kvällen i Varberg. Jag hoppas att vi får möjlighet att fortsätta samtalet en annan gång.

IMG_0246.JPG

Vi kommer förresten att ses redan om ett par veckor. Jag har, YEY , anmält mig till den kreativa workshopen ”Hidden places” med Sofia och Babes in Boyland Som jag längtar!!!!!

IMG_0247.JPG

Kolla bara in miljön.....

IMG_0248.JPG

Tack Sofia för all inspiration som du levererar och för att du är som en varm, go kram i cybervärlden.

Fantastisk på att peppa och lyfta andra!