Närodlat hos granntanten.

Börjar dagen med ett sms från dotter N som skickar en bild med texten ”Room-service och Oscarsgalan”. Deras flyg från LA har blivit inställt, så de har fått hotellrum och väntar på att få veta vilken tid flyget går imorgon. Nöjd tjej.

IMG_0202.JPG

Surfar runt en stund på mina favoritbloggar och ser att finaste Sofia tipsat om mitt kaffe. TACK! Du är sannerligen helt fantastisk på att lyfta och tipsa om andra! 

(Påminner dock om att det just nu är slutsålt i webbutiken, helt otroligt roligt, men att jag beställt påfyllning till nästa vecka. Då jag är tillbaka i Sverige) 

Fram på dagen blir det ”FaceTime med frukost” med mormors lilla skatt och hans mamma (en av mina stora skatter;) Han skrattar igenkännande som tur är. Puh. Avis på hans morfar som får pussa på honom redan idag! 

IMG_0220.JPG

Lunchen avnjuts även denna dag på favorithaket i närheten där vi bor.

IMG_0218.JPG

Hemma skulle jag aldrig äta på ett ställe där köket såg ut såhär. Å andra sidan är det sällan man kommer bakom dörrarna och ser hur det verkligen ser ut i restaurangköken hemma....

IMG_0178.JPG

På denna lilla byrestaurang är det damen th som lagar maten. Hon fnissar generat när jag pekar på kameran och ber att få ta en bild. Visst är de fina i sina blommiga förkläden!

IMG_0176.JPG

Hon kan inte ett enda ord engelska, så vi pekar och gestikulerar, i hopp om att det vi beställt är det vi får;) (Själv skrattar hon bara glatt, med sina två tänder) Oavsett så smakar allt himmelskt. Och kostar ingenting i princip.

IMG_0217.JPG

Denna räkwook med sting, supergod, kostar 40 Bath, dvs ca 10 SEK.

IMG_0219.JPG

Utanför köket växer deras egen Mango. När gästen vid bordet bredvid beställde Mango-sallad, så klättrade en av tjejerna helt sonika upp i trädet och hämtade frukten. Snacka om närodlat....

Hoppas att du har en fin start på veckan där du är!