ÄLSKLING.....

.......vad tror du om att köpa ett litet hotell i Thailand?

Det är kanske lite nedgånget. En hel del småfix innan man kan flytta in, men jag tänker att det fixar vi plättlätt du och jag. Vi har ju renoverat ett och annat ruckel Genom åren, och vi vill ju ändå ”sätta vår prägel”.

Jag tänker mig stenfasaden i en smutsrosa ton. Vad tror du om det? (Nej, jag vet. Du har inte så mycket åsikter om utseende, så vi gör väl som vanligt; jag pekar och bestämmer och du utför;) Balkongerna lämnar vi som de är. 

Rummen inreder vi i olika smutsiga färgnyanser. Blommiga tapeter, gamla järnsängar, sammetssoffor och tunna fladdriga gardiner. Något helt annat än det som redan finns här i hotellväg. 

IMG_0109.JPG

Jag ser mig själv stå på den stora terassen, i tunn långklänning och fladdrande hår, och vinka in förbipasserande.

Du är i full färd med att laga kvällens middag, i öppet kök och med skinnförklädet på magen, medan du skojar friskt med våra gäster. Just det scenario du alltid drömt om.

Barnen har kommit ned med sina familjer och skall stanna i flera veckor. Så härligt att ha alla barnbarnen runt benen tycker du. Du trixar med maten och dem samtidigt, med van hand och stor glädje.

IMG_0108.JPG

Jag tror faktiskt inte att vi behöver sätta in några fönster förresten. Det är så varmt och skönt här. Just nu är klockan 23 och det är fortfarande 27 grader! Lika bra att slippa använda aircondition. Turisterna blir lätt förkylda och får stela nackar av det....

IMG_0111.JPG

Vad tror du hjärtat? Kan det vara något för oss? Ned mot gatan ser det ut så här.....

IMG_0010.JPG

.....och från balkongerna ser det ut såhär. Skall vi slå till?