Okéns B&B och FGL-store = Varberg

IMG_9569.JPG

Okéns B&B är t.o.m disken, efter bordsgrannen, vacker! 

Jag är så glad att jag äntligen fick visa kära maken denna pärla, i vår gamla hemstad Varberg! För mig var det tredje gången gillt, så då borde man ju nästan kunna kalla sig stammis;)

IMG_9583.JPG

Efter den här vistelsen har jag dessutom ett nytt favoritrum. Ja, ni förstår ju att vi sov kungligt, under denna vackra himmelsäng..... 

IMG_9570.JPG
IMG_9574.JPG

Det är så makalöst mysigt att sitta i Okéns matsal och äta frukost.

Och gott! 

Dagen till ära så bjöds dessutom alla gäster på finkaffe från Fru Vintage;) 

TACK Diba och Gert för denna gång! Ni är så goa! Hade ni inte haft hela huset fullbokat med gäster, så hade jag bett om att få en bild på er;) Det får bli nästa gång..... 

IMG_9587.JPG

Målet, för denna varbergsvistelse, var ju att jag skulle ha Pop Up på FGL-store. För andra gången faktiskt...

SÅ bra och roligt det blev!

Tack alla fina följare, som sett att jag skulle vara på plats, som kom förbi och sa hej och köpte kaffe! Så roligt med alla möten.

Det xtra-roliga, med att köra Pop Up i Varberg, är ju att både gamla grannar och tonårsvänner tittar förbi. Tack! 

IMG_9558.JPG

En av dem, fantastiska keramikern Marie, var dessutom på plats för att sälja sin vackra keramik. Så nu har vi nya, snygga koppar till frukostkaffet....

IMG_9564.JPG

Tyvärr blev min kamera kvar i bilen, medan maken badade på Kallis, så jag hann knappt ta några bilder alls innan det blev för mörkt. 

IMG_9581.JPG

Tänk att den fantastiska trion, Clart Studio, passade på att smygöppna sin butik vägg i vägg, precis när jag var i krokarna. (Tack för det:)

Alltså. Lisa Burenius, Kollijox och Keramikern Lisa Eklund under samma tak. Hur härligt!? 

Det kräver minsann sitt eget inlägg. 

IMG_9568.JPG

Nu är vi på väg hem till går’n igen, i beckmörkret. Min egen privatchaufför kollar på film bredvid mig (”elbil is the shit”) och jag har jobbat undan lite ”kontorsjobb”. Och bloggat:)

Närmar oss (well)  Stockholm med en varm känsla i hela kroppen.

IMG_7153.JPG

TACK, Kristin och Miranda, (Obs, gammal bild. Mir är MKT mer höggravid just nu;) för att ni bjuder in oss andra till er kreativa, drömmiga värld!  Skål för många härliga dejter med er framöver!

Snart igen!