Clart Studio i Varberg

IMG_2540.JPG
IMG_9700.JPG

Jag hade ju som sagt en sån makalös tur att Lisa, Jennie och Frida passade på att smygöppna sin gemensamma Clart Studio, precis när jag var nere i Varberg förra helgen. Hur gulligt av dem liksom ;)

IMG_9699.JPG
IMG_9698.JPG
IMG_9697.JPG

Vägg i vägg med FGL Store kommer de att hänga denna sköna trio.  

Alltså. Sicka goa tjejer säger jag bara! Värt att kika in hos dem bara för det! 

Dessutom är de 3 helt fantastiskt kreativa konstnärer. Väggkonst, tröjor med coola tryck och en hel drös med vacker keramik. Bara för att nämna lite av allt det galet vackra som de skapar, var och en för sig. 

IMG_9687.JPG

Såklart passade jag på att stödköpa av dem alla tre. Det bästa jag vet att göra! Lätt som en plätt när de gör så schyssta ”grejer”. 

Av Kollijox, dvs Jennie, köpte jag dessa helt underbara citat. Målade för hand. Hur snyggt på väggen. 

  Lisa Burenius  skapar bla T-shirts o dyl med bra och viktiga budskap. Köpte bla en där det står ”Stay Soft”  i tuggummirosa. Får visa den en annan gång....  Älskar kitet med svart (!) tvål, handmålad handduk, skrubb-borste och handkräm. Allt förpackat i en ursnygg, handmålad, presentpåse. Bästa gåbortpresenten ju (förutom kaffe då:)

 Lisa Burenius skapar bla T-shirts o dyl med bra och viktiga budskap. Köpte bla en där det står ”Stay Soft”  i tuggummirosa. Får visa den en annan gång....

Älskar kitet med svart (!) tvål, handmålad handduk, skrubb-borste och handkräm. Allt förpackat i en ursnygg, handmålad, presentpåse. Bästa gåbortpresenten ju (förutom kaffe då:)

IMG_9689.JPG
IMG_9690.JPG

Frida Eklund (eklund_keramik på Instagram) står för keramiken i Clart Studio. SÅ mycket fint! Älskar att hon har så många läckra färger! Jag köpte perfekta frukostskålarna, i en supersnygg rosa och ockra, med tillhörande kaffemuggar. Jag kan redan nu ana att detta kommer bli en favorit för maken och mig på morgnarna!

FullSizeRender.jpg

Jamen ni fattar ju. Besök denna kreativa trio på lördag, om du är i krokarna. Väl värt en omväg dessutom. 

Heja er girls!