FRU VINTAGE 11-KAFFE

ÄNTLIGEN. ÄNTLIGEN! 

IMG_5887.JPG

TRUMVIRVEEEEEEL!!!!

Jag vet inte om du märkt att mina inlägg de senaste dagarna har handlat om..... KAFFE. Fru Vintage måste ju ha sitt eget 11-kaffe. Såklart! Nu är det äntligen verklighet.

IMG_5885.JPG

Den 11 December kl 11 öppnar min webbshop. Då kommer du kunna köpa en limited edition av "Fru Vintage 11-kaffe". Både bönor och malet kaffe. Fairtrade-odlat såklart och sedan rostat av Johan § Nyström. Så häng på låset, då det bara finns ett begränsat antal före jul.

Bästa julklappen till någon som gillar kaffe. (Du kan beställa fram till den 16/12 för att hinna få leveransen till jul)

IMG_5890.JPG

Den snygga loggan är ritad, för hand, av Noah Agemo. Även stämplad på påsen för hand. 

IMG_5884.JPG

Det bästa i kråksången, och som jag är mest glad och stolt över, är att när du köper Fru Vintage 11-kaffe bidrar du samtidigt till en bättre vardag för den som inget har. 10 % av överskottet, går till att stödja olika projekt på hjälporganisationen Läkarmissionen. Det kommer jag såklart berätta mer om framöver. 

Jag är SÅ glaaaad! Hoppas att du också tycker att det är roligt och är taggad att köpa "Fru Vintage 11-kaffe". 

Alla bilder är tagna av Noah Agemo. Stylade av mig.