vintertrötthet och snygglöpare

Igår passade jag på att ta några bilder på den snygga duken/löparen som du, tillfälligt, har möjlighet att köpa av mig. Jag kom över en hög av denna charmiga väv, i en vintage-butik. Butiksinnehavaren trodde själv att det är gammal linneväv från Frankrike. Kanske det, kanske inte.....

IMG_8218.jpg

Väldigt snyggt iallafall, om du frågar mig. Oavsett ursprung. Själv gillar jag de svarta ränderna i mitten. Passar perfekt om man, som jag, inte är så mycket för rött till jul..

IMG_8149.jpg

Dagen till ära så hängde jag om mina gamla pardörrar. Tyckte att den grå färgen passade bättre till dukningen än den gröna. Tror minsann att jag får göra en dukning i gröna toner också framöver.

IMG_8187.jpg

Duken finns i två storlekar; den större är mellan 1.80-2 m och kostar 795 kr. Den mindre mellan 1.20-1.40 m och kostar 695 kr. Väven var redan tillskuren när jag köpte den, så därför de bestämda längderna. (Undrar just vad det var tänkt att bli av den) Mejla mig om du är intresserad att beställa. Antalet är begränsat.

IMG_8254.jpg

Jag önskar dig en fin tisdag. Hoppas att den blir lika solig som gårdagen. Just nu pratas det vintertrötthet på morgonnyheterna. "GÅ UT" är den största uppmaningen för att må bättre i vintermörkret. "Gå ut på lunchrasten för att fylla på med dagsljus" "Rör på dig. Avgörande för ditt välbefinnande, både fysiskt och psykiskt". Japp. Det är både snyggt och hälsosamt med löpare....;)