Ladda batterierna...

IMG_5493.JPG

Så viktigt det är ändå, att ladda sina batterier. Att ge utrymme för att göra saker som bara är roligt. Eller att göra inget alls. 

Min lördag fortsatte på det temat. 

IMG_5495.JPG

Hela förmiddagen satt jag med en Tax-tös i knät, drack The (nånting har här med maken och mig på vår senaste USA-resa. Vi har börjat dricka Te! Våra vänner som vi bodde hos en natt, började varje morgon med grönt Te, så det har vi också köpt nu. Tänker att det kan vara bra att väga upp allt kaffedricka de med;)  och plöjde igenom alla olästa inredningstidningar som samlats på hög.

IMG_5496.JPG

Strax före elva tog jag en paus från Te-drickandet för att fixa 11-kaffe till hantverkaren:)  Viktigt.

IMG_5494.JPG

När han var klar tog vi bilen upp till skogen. Egentligen har vi gångavstånd dit, det tar bara 10 min, men eftersom vi har en liten jakthund i familjen behöver hon förknippa jakt med bilen. Annars skulle hon dra till skogs så fort hon fick möjlighet. (nu drar hon in till stallet istället, men det är iaf närmre)

 

Jag ÄLSKAR att promenera i skogen. SÅ avkopplande. Denna dag var luften hög och fuktig. Det hade regnat hela förmiddagen så det var rejält blött.    

Jag ÄLSKAR att promenera i skogen. SÅ avkopplande. Denna dag var luften hög och fuktig. Det hade regnat hela förmiddagen så det var rejält blött. 

 

Det gjorde att Stina (the little Queen;) höll sig nära oss. Får hon upp ett spår så drar hon direkt när vi släpper henne vid bilen, men denna dag fanns det inte mkt att spåra.... 

IMG_5497.JPG
IMG_5499.JPG
IMG_5498.JPG
IMG_5491.JPG

Så vackert i naturen så här års.  

IMG_5502.JPG

När vi kom hem fick vi besök av mormor å morfars lilla hjärta. Hans föräldrar också för all del;)  

Ja, ni förstår ju att allt annat stannar. 

Jag önskar dig en fin start på en ny vecka! Kom ihåg att ta en andningspaus emellanåt....