Lördagmorgon

Älsk på lördagsmorgnar. Det bästa som finns. Kl är snart 10 och jag ligger kvar i sängen. 

L1000145.jpg
Maken kom med frukost på sängen redan kl 7. (Denna jetlag, den verkar aldrig ge sig. Bra på det sättet att man får extra långa dagar.) SÅ skönt med en lördag utan planer. Kanske att jag stannar här hela dagen. Jag har ju bla en hel hög med olästa inredningstidningar som behöver läsas.

Maken kom med frukost på sängen redan kl 7. (Denna jetlag, den verkar aldrig ge sig. Bra på det sättet att man får extra långa dagar.) SÅ skönt med en lördag utan planer. Kanske att jag stannar här hela dagen. Jag har ju bla en hel hög med olästa inredningstidningar som behöver läsas.

Maken M är däremot redan igång med renoveringen av badrummet här på övervåningen. Just nu har vi "bara" gästtoan på nedervåningen att använda. Well Lyx ändå med toalett överhuvudtaget. Läste att över 67 % av världens befolkning INTE har tillgång till toalett. Och vi har snart TVÅ.  Ser så framemot att den skall bli klar! Kommer bli supersnyggt. Det blir mycket betong kan jag avslöja...... 

Maken M är däremot redan igång med renoveringen av badrummet här på övervåningen. Just nu har vi "bara" gästtoan på nedervåningen att använda. Well Lyx ändå med toalett överhuvudtaget. Läste att över 67 % av världens befolkning INTE har tillgång till toalett. Och vi har snart TVÅ.

Ser så framemot att den skall bli klar! Kommer bli supersnyggt. Det blir mycket betong kan jag avslöja...... 

Eftersom vårt sovrum ligger i direkt anslutning till badrummet, så blir det automatiskt endel förändringar även här. Jag är SÅ sugen på en fin tapet. Får se hur det blir med det.  Nu blev det visst dax att köra dotter till pendeltåget. Så då måste jag lämna sängvärmen trots allt. Hoppas att du får en riktigt skön lördag! Det skall jag ha.

Eftersom vårt sovrum ligger i direkt anslutning till badrummet, så blir det automatiskt endel förändringar även här. Jag är SÅ sugen på en fin tapet. Får se hur det blir med det.

Nu blev det visst dax att köra dotter till pendeltåget. Så då måste jag lämna sängvärmen trots allt. Hoppas att du får en riktigt skön lördag! Det skall jag ha.