Ny relationskurs lanserad!

Inlägget innehåller reklam för vår relationskurs.

WOW WOW WOW!! Vilken kväll det blev igår! TACK till alla er som var med!

Att flera hundra skulle anmäla sig till vårt gratis webinar, 11-kaffe för kärleken, hade vi aldrig kunnat drömma om! Helt fantastiskt!

Det ger oss hopp att vi är många som tycker att parrelationen & familjen är viktig och vill vara med och sprida vår nya ”livslång-kärlek-smitta”!

För visste du att skilsmässor smittar!? Det visar en helt ny studie från Harvard och Browns Universitet i USA. Amerikanska forskare har sett att om nära vänner eller familj skiljer sig, löper du och din partner 75 % risk att gå samma väg om ni inte är uppmärksamma!

En av anledningarna tros vara att när människor i din närhet separerar tvingas du ifrågasätta ditt eget förhållande, uppger amerikanska CNN.

.Därför har vi, tillsammans med alla par som var med igår, startat en ny; ”livslång-kärlek-smitta”!

Den kommer sprida sig genom oss som tror på, och vill jobba för, på livslång kärlek! Vi som vet att den inte sköter sig inte själv. Det krävs underhåll och investeringar för att fördjupa kärleken och leva tillsammans ett helt liv.

Men oj vad det är värt allt ”slit” när barnen växer upp, bildar egna familjer och vi får ta emot och njuta av gemensamma barnbarn. En ynnest att få åldras tillsammans och uppleva detta.

Nu är min fråga till dig; längtar du efter vardagspassionen du och din partner hade en gång? Den där gnistan som sakta släckts ut av barnens behov. Det är hämtning & lämning, ungar som inte vill lägga sig, det är överkokta makaroner under strumporna, legobitar som skär som knivar när man råkar trampa på dem. Det är snor & feber, magsjuka, löss och svinkoppor. VAB-dagarna har ingen ände, inte minst såhär års, och NÄR skall man ha tid och ork för varandra som partners?

Är det ens viktigt att prioritera partnerrelationen under dessa hektiska år!? Svaret är JA!! Vi är skyldiga oss själva, OCH våra barn det. Att få växa upp i trygga familjer, med föräldrar som älskar varandra, lägger grund för hela livet!

Vill du ha nycklar till livslång kärlek? Vill du fortsätta ge dina barn en trygg familj, med föräldrar som älskar varandra? Då är vår rykande färska relationskurs STÖRST ÄR KÄRLEKEN något för dig!

Den startar 9 mars och består av fyra moduler. Under 4 veckor får du tillgång till kursen online. Varje lördag kommer nytt material i form av filmer, som du och din partner kan titta på i lugn och ro när ni har tid, Tillhörande enkla övningar/uppgifter gör ni sen ibland enskilt och ibland tillsammans.

Dessutom kan ni vara med och tävla om en gratis kärleksnatt på mysiga Boutique Hotell Dahlbogården utanför Alingsås!

Signa upp er på kursen senast ikväll (21/2) kl 21 så är ni med och tävlar. Vem vill inte uppleva våren, med en romantisk weekend på denna vackra plats!?

Det är konstigt ibland hur vi tänker och hur vi väljer att prioritera i livet. Det är liksom inga konstigheter att lägga ner pengar på våra kroppar med dyra gymkort & nya kläder. Vi renoverar och inreder våra hem, besiktigar och tar hand om bilen. Självklarheter för de flesta av oss. Parrelationen däremot, det viktigaste (och svåraste) vi har, den skall bara rulla på och funka av sig själv….?

Nej! Den är värd vår investering och prioritering! Genom livets olika säsonger kan vi behöva stöd, och den där lilla pushen framåt.

Vi vill dela med oss av våra nycklar, efter över 40 år som par. Vi vill kroka arm och hjälpas åt att bygga trygga, starka par och familjer.

Häng på!

Dörrarna till vår relationskurs stänger kl 11, onsdag den 28 februari.

Här hittar du och kan signa upp dig för kursen!

Tillsammans hjälps vi åt att bygga trygga, starka familjer med kärleken som grund!