ULRICEHAMN OCH HOTELL BOGESUND

Detta inlägg är ett reklam-samarbete med Hotell Bogesund.

Veckans ”11-kaffe med Fru Vintage” är inspelat med den här fantastiska vyn över sjön Åsunden i Ulricehamn. Min kaffe-gäst, Molly Segerqvist, och jag sitter i ett av De Lux-rummen på Hotell Bogesund.

När Molly endast var 23 år gammal fick hon den oväntade frågan om att köpa och driva hotellet.

24 gammal, utan någon som helst utbildning inom branschen, kunde hon titulera sig hotelldirektör.

Mollys främsta vision just nu är att gästerna, oavsett vem eller hur gammal man är, ska känna sig som hemma. Och jag kan bara intyga att hon lyckats. Kanske har det med mina rötter i Ulricehamn att göra, kanske är det den magiska utsikten över sjön, som möter en så fort man kliver in i receptionen. Nånting är det som gör att man känner sig sådär extra välkommen. Lite som att komma hem till en kär släkting.

Här kan du lyssna på vårt podd-avsnitt och höra mer om Mollys passion & tankar för hotellet och hennes resa som ung företagsledare.

Hotell Bogesund var även en av de platser som lät mig komma och ha boksignering under min turné i maj. Tack för det Molly med personal!

Och tack Molly för ett jättefint samtal! Din passion och glädje smittar. Lycka till framåt, med jobbet som Sveriges yngsta (?) hotelldirektör!