11-KAFFE MED FRU VINTAGE I SMÅLAND…..

Förra veckan gjorde jag en liten podd-turné neråt Småland. Jag passade på medan jag hälsade på mamma i Gamleby.

Strax utanför Gamleby ligger dessutom Sofias Bod, som jag velat hälsa på länge.

Sofia är en ”gammal granne” från mina år i Veddige utanför Varberg, så det var superkul att få se hennes lilla butik på hennes gård. Massor med fin vintage så det blev såklart lite finheter som fick komma med hem. Skall ta bilder på det jag köpte och visa er framöver….

Första 11-kaffet drack jag (eller vi, mamma och jag) i Vimmerby hos Janna, på Villa Vimmerby.

Varken mamma eller jag hade varit i Vimmerby på länge, så det blev en trevlig liten utflykt. Podden med Janna kan du lyssna på inom kort….

Efter 11-kaffe och podd-inspelning så passade vi såklart på att besöka Astrid Lindgrens Näs, där hon växte upp. Mamma och jag åt en god lunch i solen och njöt av historiens vingslag. Det röda huset ovan är Astrids barndomshem. Såklart det kändes speciellt att stå där i hennes trädgård.

På torsdagen blev det ett besök i Vetlanda. Ännu ett äntligen med tanke på att jag fick smaka Anette Albinssons flower-cupcakes. 11-kaffet med henne kommer också framåt hösten.

Idag släpper jag 11-kaffet med världens coolaste och finaste Elin Rantatalo, på bilden ovan. Ett av de starkaste samtalen jag haft hitills. Och samtidigt ett av de mest hoppfulla och inspirerande!

TACK Elin för den du är och för den livsglädje du sprider!