Vitsippor och vintagefynd….

IMG_6691.jpeg

Lördag och inget särskilt på agendan. Som vanligt i dessa tider….

Det enda som är som det ska är vädret. Idag har vi upplevt både strålande sol från klarblå himmel, hagel, regn och just nu dalande stora snöflingor.

När bilden ovan togs var det något slags mellanläge. Jag försökte mig på att ta en bild på Skillan i trädgården, men det här lilla gänget kommer genast sättandes och ”stör”. Eller det gör de inte alls. Jag älskar att ha dem kring benen när jag är i trädgården. De är så mysiga. Mer om dem i ett inlägg en annan dag, eftersom jag tog så många fina bilder på dem idag…..

IMG_6772.jpeg

Kollade till mina vinrankor i kaffehuset. Den ena har vuxit någon meter redan och har fullt med gröna skott. Den andra har sett helt död ut, men nu kommer det små skott även på den. Hoppas att detta blir sommaren då jag får min takskugga säkrad, med dem slingrandes överallt!

IMG_6654.jpeg

Stina och jag passade på att ta en promenad medan solen tittade fram. Njöt i skogen och plockade vitsippor. Jag älskar den här tiden när allt vaknar till liv. Skört och vackert.

IMG_6660.jpeg

Buketten passade perfekt på mitt senaste vintage-fynd. Ett pelarbord med spegel och ljusstakar, som jag tänkt ha i vårt gästrum. Fint va!? Inköpt på Love & Hope Second Hand såklart.