Fix i kaffehuset...

IMG_2695.JPG

Har jag sagt att jag älskar när saker matchar? Jag mår liksom lite extra bra när jag får plocka fram färg-passande rekvisita till kaffekoppen. Den här mörkblå i keramik har jag fått av Marie på Axkonst Keramik. SÅ fin tkr jag!

Just nu håller jag dessutom på att leta den rätta rosa nyansen till luckorna på ett kök. Vart det sitter skall jag snart berätta.... 

Samtidigt samlar jag ihop prylar till kaffehuset. Jag har bla köpt gamla kroklister på Överjärva Byggnadsvård och satt svärfar på att svetsa konsoler till en hylla.  Letar en lång madrass/dyna till den platsbyggda bänken, där jag tänker att de enorma kuddarna på bilden skall få bli ryggstöd.  Innerkuddarna köpte jag på  Love & Hope Second hand  här i Märsta. Sånt flyt att de hade fått in en jätteleverans från ett hotell precis....

Samtidigt samlar jag ihop prylar till kaffehuset. Jag har bla köpt gamla kroklister på Överjärva Byggnadsvård och satt svärfar på att svetsa konsoler till en hylla.

Letar en lång madrass/dyna till den platsbyggda bänken, där jag tänker att de enorma kuddarna på bilden skall få bli ryggstöd.  Innerkuddarna köpte jag på Love & Hope Second hand här i Märsta. Sånt flyt att de hade fått in en jätteleverans från ett hotell precis....

IMG_2699.JPG

 Jag fick ett sms när Noah & Nelly var på resa förra månaden ”vill du ha gamla kaffesäckar? Man får ta gratis på cafét där vi sitter”

Såklart jag ville! Gullungar som tänker på sin mamma och vet vad hon gillar...

Nu ropar visst maken att det är dax för middag. Jag önskar dig en fin fredagkväll och trevlig helg!