11-kaffe hos fru vintage

Ett inlägg som innehåller reklam för egen produkt

IMG_7463.jpeg

Igår hade jag dukat upp till 11-kaffe hemma på Bromsta Gård. Bästa sättet att avsluta veckan och inviga helgen ju!

Mina gäster denna förmiddag var Helena Lyht, Anna Kubel, Malin Lindner, Jasmina Bylund, Johanna Hulander, Ulrika Burrell och Elin Wallin. Ja, ni hör ju vilket gäng! Jag är så tacksam för alla underbara människor jag får förmånen att träffa. Varenda en av dem förtjänar egentligen ett eget blogginlägg.

IMG_7460.jpeg

Men just det här handlar ju egentligen om mitt nya kaffe. Fortfarande samma fina logga, skapad av min son Noah, och samma förpackning. Fortfarande går 10 % av vinsten till Läkarmissionen fantastiska arbete. Det viktigaste av allt. Bara innehållet som är nytt.

Jag är av den (gamla?) sorten som helst vill att kaffe skall smaka kaffe. Rätt och slätt. Inga krusiduller liksom. Kanske kommer det lite olika varianter framöver, men min första, alldeles egna rostning (!) smakar som vi svenskar vill ha vårt kaffe. Japp! Jag drar oss alla över en kam;) Kvista in i webb-shoppen och beställ hem en påse (eller två, eller fler då frakten är densamma) så skall du se att du håller med.

Mitt nya kaffe smakar svenskt. Om nu ett kaffe, som odlas på andra sidan jorden, kan göra det. Lite åt det nötiga, chokladiga hållet. Lent och mjukt, utan den brända eftersmaken. Kaffe som smakar…..kaffe.

IMG_7477.jpeg

Det bjöds på annat än FRU VINTAGE 11-KAFFE också såklart. Jag hade ju bjudit in till ”second brekkie” så det gällde att leverera. Massor av ost, som är näst bäst efter kaffe om du frågar mig.

IMG_7459.jpeg
FotografMalinLindner-6427.jpeg
IMG_7467.jpeg

Ingefära-shoots med Martin Wendelbos egenodlade chili. Jag fick en stor påse när jag svängde förbi hemma hos Wendelbos i somras. Maken min har använt dem flitigt i sin matlagning hela hösten. Tack Martin! Den blev väldigt god! Väckte liv i gästerna tror jag minsann…..

IMG_7470.jpeg
IMG_7476.jpeg

Här plåtas och filmas det för fullt! Ingen familj som står runt omkring och undrar uttröttat ”har du plåtats klart snart så vi kan äta?”

Så skönt med kollegor som vet att kameran alltid måste äta först….

FotografMalinLindner-6468.jpeg
IMG_7473.jpeg

Älskar att det alltid blir en liten kamera-parkering när vi likasinnade ses.

FotografMalinLindner-6483.jpeg

Dagen till ära hade Alexander, på House of Flowers i Ulricehamn, skickat magiska blommor.

TACK för det!

Passar härmed på att påminna om att när du vill skicka en uppmuntran eller grattis-hälsning till någon, gör det med”Läkarmissions-buketten” på House of Flowers. Då bidrar du samtidigt till Läkarmissionens fantastiska arbete! SÅ bra!

FotografMalinLindner-6447.jpeg

TACK mina vänner för att ni tog er tiden att åka ut till mig. Världen är så mycket bättre, tack vare var och en av er!

TACK Johan Ekfeldt, på Gringo Nordic, för utsökt kaffe!

Och TACK till Malin Lindner för helt magiska bilder!