IMG_7357.jpg

Jag är inte redo för hösten. Jag vill ha värmen kvar. För alltid.  

Däremot är jag sugen på höstfärger. Ockra, brunt och andra mustiga färger. SÅ snyggt! 

De tyska vaserna och trälådan har jag köpt i en av Läkarmissionens second hand-butiker, för flera år sedan. Den franska skålen (spillkum) hittade jag, turligt nog, när jag åt lunch med en vän på Matateljén. Jag hade tittat ut en exakt likadan när vi var i Frankrike, men fick inte med den i handbagaget hem. Helt klart lättare att frakta hem i bilen från Gamla Enskede.

IMG_7369.jpg
IMG_7373.jpg

I dagarna måste jag tömma det här bordet på allt krafs. Jag tänker att det kanske kan passa ute i kaffehuset, som troligen blir klart i slutet på veckan. Jippi!

IMG_7387.jpg

Just nu står det i allrummet på övervåningen, som någon slags uppsamlings-station för allsköns prylar. Ganska vackert.  

IMG_7416.jpg

Just nu pågår kvällskaffet och laddning inför morgondagen. 

Vi ses väl på Formex? Jag gästar Customade Agentur, i monter A05:22, med mitt kaffe. 

Det skall bli SÅ kul! Hoppas verkligen stt du tittar förbi om du är på plats. Ser fram emot att få träffa många härliga människor IRL. 

Bäst att somna tidigt. Snart godnatt!