Sommarlakan och Bigaråer

IMG_1435.JPG

Jag fick en jättefin sommargåva av Melimeli Home. Deras nya lakan i mjukaste bomull. Som att sova på moln. Verkligen SÅ mjuka och sköna! Hotell-känsla delux. Jag tänkte först att det inte skulle passa så bra med vitt till vår änglakör, men det blev ju supersnyggt tycker jag! En perfekt kontrast till de mustiga färgerna. TACK Melimeli!

IMG_3009.JPG

Förövrigt börjar jag vänja mig av med jordgubbsberoendet nu när säsongen börjar gå mot sitt slut. Jag undrar just hur många kilo jag smällt i mig helt själv.....

Nu blir det Bigaråer för hela slanten istället. De är ju som godisar så här års. Jag önskar bara att jag hade ett eget träd i trädgården. Kanske skall plantera ett sådant till nästa säsong. Måste kolla med min odlings-gurus, tillika svärmor & svärfar, hur lång tid det tar innan ett träd bär frukt.

IMG_1336.JPG

Det är en sådan enorm lyx att ha mina svärisar dörr i dörr. Inte minst såhär års då det är så mkt i trädgården som skall vattnas. De älskar båda att göra det, annars hade nog mycket varit dött vid det här laget.  Bilden är tagen på Överjärva gård. Gillar enkelheten och den opretentiösa känslan. Så som jag vill ha det i mitt kaffehus.

IMG_3012.JPG

Där skall jag sitta och sörpla 11-kaffe alla tider på dygnet.