MIN FAVORITHÖRNA

Under April har jag en fotoutmaning på Instagram, under hashtaggen #fruvintageutmanar2018

Det går till så att jag varje dag lägger upp ett nytt tema. Det är sedan fritt att tolka ordet/meningen som man vill, lägga upp en bild som passar i sitt flöde, och tagga med #fruvintageutmanar2018 Dagen efter lägger jag upp ett collage med olika följares bilder, samtidigt som jag lägger upp min egen bild på dagens tema.

Man kan välja att vara med hela utmaningen, eller bara enstaka dagar när det passar. Beroende på vilka ord som är roliga helt enkelt.

IMG_9106.JPG

Dagens ord är FAVORITHÖRNA. Jag skulle kunna välja vilket hörn som helst i vårt kök. Bästa platsen i hela huset.

Jag älskar att det är där som den största delen av vardagen ”utspelas”, åtminstone hemma hos oss. Köket är liksom hjärtat i ett hem. Tänk bara alla samtal som hållits runt köksbordet, alla måltider som lagats. 

På bilden ser man ena änden på vår snickarbänk, som fungerar som köksö.  Här tillreds det mesta av middagen av maken. Han älskar att stå där och hacka och fixa, medan vi andra sitter vid köksbordet och väntar på maten. Bästa uppdelningen kan jag tycka;) Älsk på att laga mat, är en av hans främsta sätt att koppla av. Praise the lord! Jag som inte alls gillar den sysslan:)

Däremot gillar vi båda att ta en kopp kaffe vid snickarnbänken. Helt klart en favorithörna.

Kika gärna in på #fruvintageutmanar2018 på Instagram, så får du se alla andra tolkningar och bilder. Väldigt inspirerande.