MÅNDAG

Måndag och ny vecka. Ser så fram emot den! Inte minst till torsdag....

IMG_0958_1.jpg

......då jag skall vara med på worksopen HIDDEN PLACES med Mokkasin och Babes in boyland. SOM jag längtar! Det skall verkligen bli superkul, inte minst att träffa alla sköna tjejer som jag följt på bloggar och Instagram sedan länge. men aldrig mött IRL.

IMG_0943_1.jpg

Jag försöker förresten locka fram våren med lite passande kläder här hemma. Undrar just om det hjälper. Dock är det yllekoftan som gäller på torsdag, då vi skall hålla till i en övergiven herrgård. Utan värme. Långkalsingarna på;)

IMG_0931_1.jpg

Innan dess är det en hel del kontorsjobb som gäller i veckan. Måste få ordning på alla fakturor och kvitton. Jag är ingen kontorsråtta egentligen, men jag gillar mixen av allt jag gör. Helt ok att pilla lite med "pappersarbete" emellanåt. En kopp kaffe och lite musik i bakgrunden så.

IMG_0947_1.jpg

Skall även få till en plåtning. Och packa kaffe såklart. Fick en ny leverans förra veckan då allt i webbshoppen sålt slut. SÅ roligt! Tack alla ni som köper. Behöver även stämpla fler påsar till kaffet. Det är så rogivande. När jag gör det brukar jag passa på att lyssna ikapp på poddar. Har du tips på bra sådana förresten. Hit me please. 

Nu blir det långpromenad med dotter E, och sedan bastu på det. Ha en fin kväll!