VÄRLDENS BÄSTA GÅ-BORT-PRESENT

Det här inlägget innehåller reklam för Fru Vintage goda 11-kaffe.

IMG_8698.jpg

Idag har jag nämligen packat, stämplat och fyllt på webb-butiken med alldeles rykande färskt kaffe, som levererades hem till Bromsta gård idag.

IMG_8792.jpg

För dig som är ny här på bloggen så kan jag berätta att jag köper mitt kaffe av Sveriges bästa kafferostare; Johan & Nyström. Ett finkaffe av högsta kvalité, som är både Fairtrade och ekologiskt odlat.

Jag är så otroligt glad för det samarbetet. Jag kan stå för att, oavsett om du köper bönan, eller det färdig-malda kaffet, så kommer du få en förstklassig kaffe-upplevelse.

Jag vill också passa på att berätta, för dig som inte hängt här så länge, att min son Noah har ritat loggan. Den trycks sedan för hand på naturfärgade påsar som försluts med en tätslutande zip.

IMG_8800.jpg

Till sist, i detta lilla tisdags-inlägg, vill jag även passa på att berätta att när du köper Fru Vintage 11-kaffe så är du med och förändrar framtiden för utsatta människor.

10 % av vinsten för varje påse går direkt till hjälporganisationen Läkarmissionen. En organisation som jag har fullt förtroende för, inte minst för att jag varit anställd av dem under fyra års tid. Jag vet hur de jobbar och att pengarna gör nytta på plats.

I ett senare inlägg kommer jag att berätta vart pengarna för Mars-försäljningen kommer att gå. Så håll utkik!

IMG_9197.jpg

Förutom att det är bästa kaffet att bjuda sig själv på, alla tider på dygnet, så är Fru Vintage 11-kaffe den perfekta presenten. Till någon som fyller år eller varför inte som "gå-bort-blomma".

Snyggare present får man leta efter. Så klicka dig in i min webb-butik uppe i högra hörnet här på bloggen. Vi skickar över hela Sverige. Bor du i närheten av Stockholm så kan du köpa kaffet hos Dunke Design i NK-passagen.

Ha en fortsatt fin tisdag kära du!