Pop Up med Mrs Mighetto på Juste Gallery

Här, på  JUSTE Gallery  ,Heleneborgsgatan 14 i Hornstull, har jag hängt med  Mrs Mighetto  i 3 härliga dagar. SÅ fantastiskt roligt! 

Här, på JUSTE Gallery ,Heleneborgsgatan 14 i Hornstull, har jag hängt med Mrs Mighetto i 3 härliga dagar. SÅ fantastiskt roligt! 

IMG_9393.JPG

Jag blev inbjuden av dem, att vara med på deras bokrelease-Pop-Up med, Fru Vintage 11-kaffe. (TACK alla ni som kommit förbi och handlat)

Mycket tack vare att de bestämt att 10 % av vinsten skall gå till Läkarmissionen. Alltså, hur fint!!? Jag är så glad för det! 

IMG_9351.JPG

På tisdag morgon hade vi bloggfrukost för ett helt gäng av våra kollegor och vänner! Det bjöds på goda mackor, lussebullar, juice gjord på fallfrukt (SÅ bra!!!) från Resqued, och FRU VINTAGE 11-KAFFE såklart!

IMG_9376.JPG

Jag insåg efteråt att jag knappt tog en enda bild, hur skall man hinna liksom, så en av mina favoriter Ditte (med finaste hunden Gösta) får representera dem alla!

Själv hade jag fullt upp med att hänga med våra gäster; Emma Sundh, Sofia Mokkasin, Volanglinda,  Studioelwa, Anna Malmberg & Helena Lyth, för att nämna några...

IMG_9395.JPG

Fokus var såklart Anna & Malins rykande färska barnbok ”Ensam i bokstävernas land”. 

Alltså. Vilken succé! Boken tog slut på nätet, under natten så fort den släppts, så folk kom in på Heleneborgsgatan med uppspärrade ögon och panik i blicken; ”finns det någon bok kvar??”

IMG_9322.JPG

Jag är så genuint glad för er skull Malin & Anna!

Ni förtjänar verkligen all framgång i världen! Det är bara att ni vänjer er vid att signera böcker och möta alla ”starstruck” människor!

IMG_9321.JPG

Detta är nämligen bara början på er framgångsresa, och jag är så glad att få vara med på ett litet hörn!