VECKAN SOM GICK

Ligger i sängen och bloggar idag. Ont i halsen, feber och värk i kroppen. Tur att det kom idag trots allt, och inte tidigare i veckan.

IMG_9443.jpg

Kikar tillbaka på några händelserika dagar. Så många fina människor och möten. Tacksam för allt spännande som händer just.

IMG_9359.jpg

Började veckan med att titta in hos Dunke Design.  Vi planerade lite för min release av FRU VINTAGE 11-KAFFE som går av stapeln hos dem om en dryg vecka.

De har just flyttat in i större lokaler i NK-passagen. Det kommer bli SÅ bra!

IMG_9362.jpg

Gillar verkligen deras mix, av snyggaste möblerna från DISTRICT EIGHT, med handplockade vintage-prylar.

IMG_9365.jpg

Som dessa figuriner! HUR coola. 

IMG_6881.jpg

Nästan lika coola som dessa två. Sara och Jörgen. Varmare och finare får man leta efter. Älskar hur de står fast vid sin personliga och unika touch, på sitt Dunke, trots stora framgångar. Heja er! På lördag om en vecka dricker vi 11-kaffe tillsammans!

Välkommen alla ni andra då också. Lördag 3 Februari kl 11.

IMG_7001.jpg

I onsdags satte jag mig på tåget mot mitt älskade Varberg. Min hemstad under 10 år.

Den här gången blev det dock inget bad på Kallis. Det får bli nästa gång.

IMG_6956.jpg

Den här gången var målet butiken FGL-STORE. Hur snyggt. 

IMG_9448.jpg

Fantastiska Kristin och Miranda hade bjudit in ett mindre gäng tjejer till "en kväll för alla sinnen". Och det var det verkligen.

IMG_9446.jpg

Vi började kvällen med att skåla i Citron- och ingefära te med honung.

IMG_9435_1.jpg

Och tog en miljard bilder såklart. Som vi bloggare gör när vi ses. Inga konstigheter liksom.

SÅ roligt att träffa att träffa gulliga Malin , Daniella och Sofia. Verkligen supertrevliga tjejer som bodde på samma hotell som jag.

 

IMG_9455.jpg

Kristin och Miranda bjöd på fantastisk, vegetarisk mat från Verket. SÅ makalöst gott!

Vilken lyx att få sitta kring ett bord med så många driftiga och goa tjejer! Frida, Charlotte, Anna, Johanna och Michelle. Förutom dem som jag redan nämnt. Magiskt.

IMG_9457.jpg

Kvällen avslutades med himmelsk dessert, Vit choklad-mousse med hjortron och krossade Drömmar, och vacker sång av Sofia Draco. 

Makalös kväll. TACK Kristin och Miranda!

IMG_9390.jpg

Torsdag morgon vaknade jag tidigt under min sänghimmel på rara Okens B&B. Var tvungen att ställa klockan för att hinna med tåget som gick redan 8.24 från Varbergs station.

IMG_9471.jpg

Som tur var hann jag med den fantastiska frukosten innan jag drog iväg. 

IMG_9487.jpg
IMG_9495.jpg

I det här gulliga hörnet drack jag mitt morgonkaffe minsann. SÅ fint i den lilla frukost-matsalen, inredd med 50-talsstolar från Belgien och specialbeställda marmorbord från ett lokalt företag i Varberg.

IMG_9502.jpg

Malin, Sofia och Daniella sussade fortfarande när jag klev upp i ottan, så jag missade tyvärr frukosten med dem och Krisitin. Mysigt dock att jag fick en liten pratstund med ägarinnan till denna lilla pärla, Diba. SÅ trevlig och fin! Jag kommer tillbaka, var så säker!

IMG_9522.jpg

Mätt och belåten tog jag tåget tillbaka till Stockholm för att kvista vidare till pressvisning och öppet hus hos Per:PR. Gillar den industriella lokalen på A-hus.

IMG_9513.jpg
IMG_9511.jpg

Bla visade Beckers upp våriga väggfärger......

IMG_9537.jpg

.....och vinnaren av "Hela Sverige bakar" bjöd på.......

IMG_9508.jpg

.......sagolika bakverk..... Jag är stolt över mig själv. Eftersom jag socker-fastar sa jag till mig på skarpen, och det hjälpte. (Jag lydde dock inte lika bra till efterrätten i Varberg kvällen innan)

En intensiv och härlig arbetsvecka är till ända. Nu ser jag fram emot helg. Hoppas dock att inte hela kommer att tillbringas i sängen.....

Trevlig fredag!