Tankar vid brasan....

Kom just ner från kontoret, så lyxigt att ha det hemma på gården så att man slipper ge sig iväg , och sitter nu framför brasan med datorn i knät. 

Tänk att det blev vinter tillslut. I Stockholms-trakten har vi rätt mkt snö nu (well. Allt är relativt:) och rejält kallt! Igår hade vi -16, men idag är det nog lite varmare tror jag. Frostigt och vackert på träden och så mycket ljusare med snön. Mysigt ändå.

Bilden är tagen i den pyttelilla staden Villanuvette, Frankrikes minsta.

Bilden är tagen i den pyttelilla staden Villanuvette, Frankrikes minsta.

Konstaterar dock att jag är ingen vintermänniska. Jag undrar ibland varför jag bor här i Sverige. Åtminstone mellan Oktober och Mars. Mörkt och kallt. Varför liksom? Lite avundsfrisk på sonen och hans Ida som tagit en månad i LA nu i Januari. Får se om dom alls kommer hem;)

Gick igenom gamla bilder på kontoret idag och drömmer mig tillbaka till Frankrike. TUR ändå att man kan resa till värmen, när vi inte har så mkt av den varan här hemma i Svedala.

IMG_3174.jpg
IMG_3200.jpg
IMG_3279.jpg

M och jag älskar både Italien och Frankrike. Att hyra bil och köra runt i alla dessa små pittoreska byar. Höjden av semester om du frågar oss. 

IMG_3068.jpg

En annan väldigt viktig semester-ingrediens är bra, goda och vackra (yes) frukostar. Som när vi satt på terassen till La Belle Vue, det lilla boutique-hotellet vi bodde på senast. Drömmigt. 

IMG_3065.jpg

Här hade Yvonne, vår super-värdinna, och ägare till hotellet, dukat upp den godaste av frukostar.

IMG_3136.jpg

"Akta så att inte Sixten snor något från bordet! Det får han inte, men han kommer ta alla chanser"

IMG_3131.jpg

Jag var såklart tvungen att kolla om det stämde, tog min kamera och ett steg bort från bordet. Han missade inte tillfället utan lyckades tugga i sig den sista biten av min Krossiant;)

IMG_3042.jpg
IMG_3027.jpg
IMG_3059.jpg
IMG_3116.jpg
IMG_3648.jpg
IMG_2977.jpg
IMG_3682.jpg

SÅ makalöst charmigt och snyggt på La Belle Neffies. Vi var där i slutet på April, så det var inget poolväder direkt, men vem hade haft tid att ligga där......

IMG_2966.jpg
IMG_3245.jpg

Vädret var alldeles perfekt för att åka runt i det vackra landskapet och njuta.

IMG_3291.jpg

Får se om det blir Frankrike eller Italien i vår. Eller kanske något helt annat. Drömmer mig bort tills vidare.......