FÖRSTA ADVENT

Glad första advent alla fina! Hoppas att ni njuter av mys och tända ljus!

L1001444.JPG

Jag började min söndag med advent i kyrkan. Bästa. Sen var julstämningen på topp! 

På eftermiddagen blev det adventsfika med grannarna. Äntligen fick vi möjlighet att umgås lite med vår nya hyresgäst i lillstugan.  Supermysig tjej från Aneby, som gör sin praktik i Stockholm! Vi bestämde att det från och med idag är tradition med grannfika på första advent.

 Nu är alla våra fyra hus på här på gården fyllda med trevliga människor. Det känns bra!

L1001424.JPG

Jag missade såklart att plåta vårt mysiga fika, så håll till godo med förra årets bilder från min, och sonens, plåtning i timmerhuset.

 Åh vad jag älskar den här tiden med alla levande ljus. Det behövs inte så mycket mer tycker jag.

L1001462.JPG
L1001433.JPG

Grönt i form av gran- och tallris ger julkänsla. Tillsammans med juteväv och kopparkannor blir det en fin kontrast. Jag tänkte visa fler av dessa bilder, jag gillar dem jättemycket. Hoppas att de kan inspirera inför kommande juldukningar. 

Nu blir det en julig film och Glögg i soffan. Ha en skön kväll!