FREDAG

Skönt med fredag! Ikväll laddar vi för en fullproppad helg, med en lugn hemmakväll med Tacos och "På spåret". Mysigt och gott. Inte så ofta vi äter Tacos nu när barnen är stora och bara en bor kvar hemma.....

IMG_8788.jpg

Började morgonen med nya Amaryllisar. Vacker färg. Lovade mig själv, i början på December, att jag skall fylla på med färska ända fram till jul. Lyx.

IMG_8735.jpg

Sen åkte dotter N och jag till Överjärva Gård. Vi skulle bla kolla handfat till nya badrummet, och ta vårt 11-kaffe där var vår eminenta plan. Tyvärr har de bara öppet cafèt på helgerna, visade det sig. Så det får bli en annan gång.

IMG_8754.jpg

Älskar detta ställe, som är himmelriket om man letar efter allt ifrån gamla spikar till vackra fönster och dörrar.

IMG_8743.jpg
IMG_8755.jpg

Den här gången hade de fått in ett väldigt vackert gammalt kök. SÅ fint! Vill man renovera i gammal stil skall man verkligen åka hit. De får hela tiden in "nya" prylar och möbler, så man kan lätt göra denna utflykt till en vana;)

IMG_8761.jpg
IMG_8762.jpg
IMG_8741.jpg

De hade många snygga handfat, både gamla återvunna och nytillverkade. Tyvärr hittade vi inget som passade hos oss...

IMG_8745.jpg

.....vi får leta vidare helt enkelt.....