VÄLKOMMEN

Varmt välkommen till min alldeles rykande färska webbsida. ÄNTLIGEN. I´m so happy! En hel del spännande kommer adderas här framöver. Men jag var bara tvungen att få köra igång med bloggen så länge.

7499.jpg

Bild av Isabelle Olander & Lina Eidenberg Adamo

Det är min egentillverkade Art Director (och son) som ligger bakom detta fina. Tack min bästa Noah ! Jag har sannerligen närt ett proffs vid min barm.

Jag tänkte att det kanske kunde vara på sin plats att jag presenterar mig lite närmare. Nu när många nya läsare hittat hit. Sa jag välkommen? Ja det gjorde jag....;)

Min allra viktigaste titel, förutom fru till min käre make sedan 27 år, är att jag är mamma till 3 fina barn. Ellen 25 år, Noah 24 och Nelly 20.

 

IMG_1864.JPG

Min förstfödda gjorde mig dessutom till MORMOR (!!!!! Trots att jag själv bara är typ 35+.... Nånting.) i somras.STORT. Faktiskt snäppet större än att bli mamma på något vis. Att ens barn fått barn. Jag får anledning att återkomma till detta ämne tror jag bestämt.

IMG_2822.JPG

Inte att förglömma är vår håriga lilla familjemedlem ”Stina the little Queen”. En strävhårig taxtös på 1 1/2 år.  Envis som få och samtidigt otroligt sällskapssjuk & charmig. Maken M köpte henne för att ha som jaktkompis, men hon har blivit så mkt mer än så.

IMG_5426.JPG

Bild Noah Agemo

”Hemma”, är ett falusvart gammalt  tingshus, från slutet på 1600-talet, på vår hästgård norr om Stockholm.  Ett generationsboende som vi köpte för 9 år sedan och som du kommer att se och läsa en hel del om här på bloggen.

IMG_9776.JPG

Bild Noah Agemo

Mycket inredning blir det såklart. Prylar och möbler med en historia är min melodi. Precis som hantverk och design. Inte mkt massproduktion om man säger så...

Framöver kommer min sida utvidgas med nya "saker" som sagt. Så håll dig uppdaterad;)

Hoppas att du skall trivas här hos mig!