Frukost på zetas Trädgård

Att duka med små späda plantor vid varje kuvert på middagsbordet. SÅ vackert! Det är ju nästan så en måste börja odla bara för den sakens skull…..

Älsk på känslan i denna vackra dukning. En perfekt mix av skirt och lantligt bohemiskt! Verkligen helt i min smak! Gillar de dova kulörerna och blandningen mellan tungt porslin och smäckra gladvaser, med enstaka blommor och växter i. Magiskt.

Det var Victoria Skoglund som stod för den ljuvliga dukningen ovan. Tillsammans med Kristina Lindhe och Lexington Company, bjöd hon in till en intim och supermysig frukost på Zetas Trädgård igår.

Jag blir så väldigt inspirerad av kvinnor som dessa två. Starka, målmedvetna och drivna entreprenörer och företagare, och samtidigt så varma och härliga människor! Bästa kombon att ta rygg på.

Vi var, som sagt, ett litet sällskap som fick uppleva denna fina förmiddag tillsammans och jag blev så glad när jag mötte Svante Öqvist i entrén. Vi var båda alldeles för tidiga (surprise?) och hann prata en stund innan eventet började.

Fina Svante. Jag träffade honom för allra första gången på ett liknande frukost-event hemma i Victorias eget växthus, för några år sedan.
Vilken fin och genuin människa. Så varm och inkluderande. Samtidigt en man med så mycket tyngd och kunskap om branschen, inte minst efter 22 år som chefredaktör för Elle Decoration. Ödmjuk och glad att ha fått korsa hans väg.

Frida Fahrman, här bredvid Svante, Hanna Östberg (@hannasanglar på IG) och Cecilia von Mentzer-Aller Media var gästerna, tillsammans med mig.

Det andra vackra bordet, i Zetas växthus, stod Kristina Lindhe för. Svensk sommar i en dukning! Ljusblått och gult, vilken härlig kombination! Oj vilken längtan jag fick till midsommar.

TACK Victoria & Kristina för en varm och inspirerande förmiddag! En stund jag kommer leva på länge….